Blogista ja minusta


Jenna H. | 1994 | Espoo, Suomi
bloggaaja | media-assistentti | merkonomi | tradenomiopiskelija

Moromoro ! Nimeni on Jenna ja olen kasvo ja nimi tämän blogin takana. jennahoo on blogi, jota kirjoitan Suomesta käsin ja blogi on käynyt miljoona muutosta matkan varrella. Perustin tämän blogin vuonna 2010 yläasteella. Silloin blogi kulki nimellä State of Mind - mukamas lifestyle-blogi, jota paremmin kuvastaa sana "kaatopaikka". Yläasteikäinen Jenna perusti blogin ihan vain siksi, koska "kaikki muutkin" koulusta perustivat sellaisen. Kirjoitin kaikesta randomista ja kuvat otin perunalla.

Vuonna 2013 blogi koki muutoksen ja sai nimekseen .loving - mikä silloin tuntui paremmalta vaihtoehdolta. Kirjoitin asioista jotka olivat itselle rakkaita: kosmetiikka, musiikki, kynnet jne.

Toinen nimenmuutos tapahtui heinäkuussa 2015, jolloin ostin oman domainin www.jennahoo.com ja keskityin kosmetiikkaan entistä paremmin. Blogi otti hieman nousua ja sain muutamia sponsoreita, mutta oma into kosmetiikasta kirjoittamiseen loppui syksyllä 2017.

Kelaus vuoteen 2018 ja heinäkuuhun. Blogin kieleksi vaihtui suomi ja päätin, että teemaksi tulee matkailu. Toki saatan väliin laittaa vielä ripauksia (korealaisesta) kosmetiikasta, sillä käytän tuotteita päivittäisesti.

Vuonna 2019, jennahoo kävi läpi ulkoasun uudistuksen. Olihan se jo korkea aika muutokselle, sillä vanha ulkoasu oli jo neljä vuotta vanha.