November 04, 2017

Lokakuun kosmetiikkaostokset (Bearel, Sokos Emotion)

Kuten otsikko ehdottaa - on lokakuun ostosten esittelyn aika ! En shoppaillut määrällisesti paljoa lokakuun aikana, mutta rahaa kului enemmän kuin normaalisti kuluisi. Laatu voittaa määrän vai miten se oli. Lokakuussa mun budjetti oli aika tiukilla, joten ostin vain välttämättömät tuotteet. Ja kyllä - koitan taas vaihteeksi kirjoittaa suomeksi. Suomestahan mulla eniten kävijöitäkin on :)

CHLOÉ Love Story edT (30 ml)

Hajuvedet tuppaavat loppumaan aina siihen pahimpaan aikaan, kun ei millään olisi varaa ostaa uutta tilalle. Näin kävi tässäkin kuussa ja piti hieman nipistää muualta - eli kajota säästötiliin, että sain tämän ostettua. Tästä on tullut mun lempituoksuni, ja tämä onkin yksi niistä harvoista, joista en saa päänsärkyä.

GARNIER Mineral InvisiDry Anti-Perspirant (50 ml)

Tämä on jo ties kuinka mones purkki, ja ostan tätä niin kauan, kunnes löydän jotain parempaa tilalle. Tämä on tähän asti kaikista kokeilemistani antiperspiranteista ainoa, joka ei sotke vaatteita. Ainut huono puoli on se, että tämä kuluu todella nopeasti - kohta pitää taas käydä ostamassa uusi.


Olen jo pitkään vannonut COSRX:n finnilaastarien nimeen - ja vannon edelleen, mutta haluan välissä testata muiden merkkien vastaavia tuotteita. Tämän takana on hauska tarina, sillä mun piti alunperin tilata lisää COSRX:n laastareita, mutta ne oli myyty loppuun. Huomasin sitten tämän KOCOSTARin, jonka tuotteita en ole koskaan aiemmin vielä kokeillut. Koska paketissa tulee kolme kappaletta 12 tarran arkkia, on tässä laastareita pidemmäksikin aikaa. En vielä ole avannut, sillä mulla on noita edellämainittuja COSRX:n laastareita vielä 1½ pakettia jäljellä.


Ihon alhaista pH-arvoa ylläpitävä vaahtoputsari Misshalta. Olen aiemmin testannut tämän edellistä versiota ja tykkäsin siitä erittäin paljon. Missha hiljattain uudisti Near Skin-sarjansa ja ainakin tuotteiden ulkoasu on muuttunut enemmän omaa silmää miellyttäväksi. Myös koostumus on muuttunut hieman, sillä aiemmassa ei mielestäni ollut mitään tuoksua, kun taas tässä uudessa on todella mieto tuoksu.

HOLIKA HOLIKA Pure Essence Mask Sheet #Damask Rose #Cucumber
A'PIEU Sweet Peach Sheet Mask

Kävin lokakuun puolessa välissä KDC-nimisessä tapahtumassa Glorialla myymässä vanhoja kpop-tavaroitani kirpparilla. Bearelilla oli myyntipiste tapahtuman aikana, ja heillä oli tarjouksessa kolme sheet maskia 6 €:lla - mikä on silti kovin kallista sheet maskeista... En ole aiemmin kokeillut juuri näitä naamioita, joten valitsin hartaasti kolme mielenkiintoisinta. Holika Holikan naamiot olivat enemmän mieleeni näiden joukosta.

Ja tässä vielä näytteitä, joita sain sekä tilaukseni mukana että paikan päältä ostaessani. Mizonin näytteet ovat aina tervetulleita, sillä se on yksi lempimerkkejäni :)

Tässä olivat lokakuun kosmetiikkaostokseni. Mitäs pidit? Oliko sinulle tuttuja tuotteita?

No comments :

Post a Comment

I'd love if you could leave me a comment on what you thought about this post :) Comments make every blogger happy :)