July 24, 2014

Ensitutustuminen venuu.fi-sivustoon (Only in Finnish)

* Postaus on toteutettu yhteistyönä venuu.fi nimisen sivuston kanssa. En hyödy postauksesta rahallisesti mitenkään, joten voitte rauhassa tutkailla sivustoa klikkailemalla linkkejä :) Postauksen kirjoittamisesta sain leffalipun, jonka sain käyttää :)

Viime sunnuntaina venuu.fi sivustolta lähetettiin mulle sähköpostia ja kyseltiin, olisinko halukas yhteistyöstä postauksen merkeissä. Vastasin, että juu olisinhan minä, joten tässä nyt sitten postausta tulee ~
Mikä tai mitä on venuu ? Venuun omilta sivuilta nappasin lyhyen kuvauksen:
"Palvelumme tavoite on yksinkertainen: haluamme helpottaa juuri sen oikean juhla-, sauna-, kokous- tai muun tapahtumatilan löytämistä. Pyrkimyksenämme on tuoda myös ne kaikkein jännittävimmät, aiemmin kiven alla piilossa olleet tilavaihtoehdot kenen tahansa saataville. Tilojen tarjoajille Venuu on puolestaan kustannustehokas tapa löytää asiakkaita ja nostaa tilan käyttöastetta. 
Tilan etsijälle 
Löydät helposti juuri sen oikean tilan, olipa kyse sitten saunailta, häät, polttarit, kokous, seminaari tai vaikkapa yrityksesi virkistyspäivät. Venuu on tilan etsijälle täysin ilmainen! 
Tilan tarjoajalle 
Liittyminen Venuu.fi-palveluun on vaivatonta ja nopeaa. Ilmoittamalla tilasi Venuun palveluun varmistut siitä, että tiloja etsivät henkilöt löytävät juuri sinun tilasi. Palvelu on hinnoiteltu tulospohjaisesti — liittyminen on siis täysin riskitöntä. Voit itse muokata tilasi tietoja juuri niin usein kuin haluat."
Itsellä sivu menee kirjanmerkkeihin, jotta muistan sen tulevaisuudessakin. Lähitulevaisuudessa on tulossa omalla kohdallani 20-vuotissynttärit syyskuussa. En todennäköisesti pidä mitään juhlia, ehkä perheen kanssa vaan juhlitaan kakkukahvien kera. Toisena on pikkusiskon 18-vuotissynttärit joulukuussa. Hän saattaakin juhlistaa niitä hieman enemmän ja railakammin kuin minä omiani kaksi vuotta sitten... :D Sitten se, jota saattaisin juhlistaakin; valmistun merkonomiksi tammikuussa 2016. Niitä saatan jopa juhlistaakin. Sitä varten pitäisi löytää kukkarolle sopivia juhlapaikkoja Helsingistä tai muualta pääkaupunkiseudulta.

Tulevaisuudessa sitten joskus kun saan työpaikan ja rahaa, olisi kiva päästä viettämään vaikkapa saunailtaa kavereiden tai perheen kesken. Saunatiloja Helsingissä voitte selailla klikkaamalla linkistä :) Jos joku läheisistänne on menossa naimisiin lähiaikoina, tämän linkin takaa löytyy hääpaikkoja Turusta.

Siinä kaikki tällä kertaa ~ En ole varma tuleeko minulta tällä viikolla enempää postauksia, kun on tuo kesä vihdoin saapunut Suomeenkin asti. Itse ainakin aion nauttia kauniista ja lämpimästä säästä enemmän kuin viime vuonna... :D

No comments :

Post a Comment

I'd love if you could leave me a comment on what you thought about this post :) Comments make every blogger happy :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...