February 04, 2014

LivBox February 2014

Whiii helmikuun boksi saapui odotettua aiemmin. Olin veikannut sen tulevan aikaisintaan huomenna ~ Tänään koulun jälkeen äiti kantoi paketin sisään ja suorastaan hyppelin ilosta. Kyllä näitä jaksaa odottaa innolla aina ^^

Paketin avattuani lueskelin muiden postauksia, ja niissä kaikissa näytti olevan samat tuotteet kuin itsellä. Oisko tämä sellainen paketti, jossa kaikilla on samat tuotteet? Katsotaan tarkemmin, mitä mun pakettini piti sisällään. 
Tämän kuun värinä on pinkki, koska ystävänpäivä on piakkoin ~ Paketissa tuli myös pari tuotetta miehille, mutta annoin ne siskolleni, joka saa keksiä niille jotain käyttöä. Vaikka lahjoittaa ne kavereilleen... XD En niitä kuvannut tähän, mutta jos jotain kiinnostaa, niin ne olivat hajuvesinäyte (onks se miehillekkin hajuvesi...?) sekä shampoo.


Eucerin Aquaphor Hoitovoide 4g - OVH 8,60€ / 7ml

Tää on onneksi niin pieni ja monikäyttöinen tuubi, että tää kuluu melko varmasti kyynärpäiden ja jalkapohjien rasvaukseen näin talvella ja varmaan vielä keväälläkin. Onneksi ei tullut naamarasvoja tässä paketissa :)


Carmex Classic huulivoide - OVH 2,95€ / 7,5g

Testasin tämän heti ja tykästyin tuoksuun tosi paljon. Se on vaniljainen, mutta huulille levittäessä eukalyptus tuoksuu vahvasti. Tulee varmasti käytettyä, mutta miinuksena se, että tämä on tällainen purnukkarasva... Olisi mielummin ollut tuubissa/putkilossa, niin kuin normaalisti huulirasvat on :D Tämä oli täysikokoinen tuote.


Neutrogena Norwegian Formula käsivoide - OVH 4,55€ / 50 ml

Tätä en vielä testannut, mutta mun mielestä käsirasvoja ei voi olla koskaan liikaa ~ Varsinkaan näin talvella, kun kädet tuppaa kuivumaan... Äiti kuitenkin testasi ja tykkäsi :) Tämäkin oli täysikokoinen tuote.


John Frieda Full Repair Strengthen & Restore shampoo ja hoitoaine 50ml - OVH 10€ / 250ml

Nämä tulikin just tarpeeseen ~ En ole ikinä kuullut kyseisestä merkistä, mutta nämä tulevat kyllä kulumaan nopeasti. Mukava päästä testaamaan uusia shampoita ja hoitoaineita ^^ Taitavat päästä kokeiluun jo tänään.Garnier Miracle Skin Perfector BB-voide - OVH 13€ / 50ml

Olin aluksi hieman skeptinen, koska oon joskus kaupassa viime kesänä testaillut tätä voidetta käteen. En tiedä mikä sävy se oli, mutta jätti ihon kauhean tahmeaksi, rasvaisen tuntuiseksi, kiiltäväksi ja mikä pahinta, oranssiksi... Tämä voide on sävyltään Light. Testasin heti käteen ja sävy näyttäisi sopeutuvan ihonsävyyn. Saa nähä jos huomenna testaisi naamaan :) Tämäkin oli täysikokoinen tuote.


Laskeskelin kanssa huvikseni paketille arvoksi 29,40€ ja täysikokoisena kaikki tuotteet olisivat olleet 49,10€. Erotusta niille tulee 19,70€ ja itse maksoin kaikesta 15,90€ ~ Kaiken kaikkiaan oon tähän pakettiin tosi tyytyväinen :)

Siinäpä kaikki tältä erää ~

No comments :

Post a Comment

I'd love if you could leave me a comment on what you thought about this post :) Comments make every blogger happy :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...