January 12, 2014

LivBox January 2014

Taas on LivBoxin aika kuukaudesta ~ Olen hieman myöhässä tämän postauksen kanssa... Paketti saapui postilaatikosta viisi päivää sitten, eli keskiviikkona. En ole vielä lukenut muiden postauksia tästä paketista, joten en tiedä mitä he saivat. Mutta pidemmittä puheitta, katsotaan mitä tämän kuun boxi piti sisällään.
Tammikuun paketin teemana vaikuttaisi olevan uusi alku uuden vuoden kunniaksi. Värinä puolestaan on tuollainen... raikas haalean vihreähkö. 


Ensimmäisenä tuotteena paketista paljastui silmille laitettavat naamiolaput. En malta odottaa pääseväni testaamaan näitä ! Tässä paketissa on yksi silmämaski, mutta täysikokoisessa tuotteessa on 7 maskia.


Toisena tuotteena paljastui silmänympärysvoide ! Mulla on jo silmänympärysvoide, joka tulee kestäämään vielä ainakin 3 kuukautta, joten annoin tämän äidilleni käytettäväksi. Tämä oli ensimmäinen täysikokoinen tuote paketista, ja hintaa sillä on 19,90 €.


Vaikuttaa siltä, että joka kuukausi tulee joku naamarasva tai kosteusvoide... Ei siinä muuten mitään, mutta itselläni ei ole kuiva iho. Tämäkin päätyi äidin ja siskon käyttöön.


What? Hammastahna...? Ihan oikeesti? Tämä oli aika... kokemus. Testasin sitä, ja maku oli aivan hirveä. Maistui ihan samalta, mille tiskirätti haisee. Not good. Mutta kai tämän voi käyttää, jos muut tahnat loppuvat.


Minikokoinen shampoo ja seerumi. Näitä oon käyttänyt todella ahkerasti. Tämä oli tosi hyvä tuote, koska mun hiukset ovat hirmu ohuet T^T Toivottavasti näistä on hyötyä ja alkaisi hiukset kasvamaan nopeammin ja vahvemmiksi :)


Ja toisena täysikokoisena tuotteena paketista löytyi Isadoran magneettilakka. En ole aiemmin näitä raaskinut hommailla, kun niillä on hintaa 8,20€/kappale. Mutta nyt pääsin vihdoinkin testaamaan ja täytyy kyllä sanoa, että jännä keksintö on XD Kuvio näyttää tosin paremmalta omin silmin katottuna kameran silmään verrattuna.

Siinä olikin sitten tammikuun paketti :) Paketin arvo oli 38€ ja täysikokoisena kaikkine tuotteineen olisi ollut 104€. Itse siis maksoin sen kuukausittaisen 15,90€ ~

Mitäs piditte? Saa nähä mitä helmikuun paketti tuo tullessaan :) Toivon, että se toisi hiuksiin jätettävän hoitoainesuihkeen tai uuden kuivashampoon tai kasvonaamioita :D

2 comments :

 1. Mulla on haaste sulle mun blogissa :)
  http://embrace-your-dreams.blogspot.fi/2014/01/haaste.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos haasteesta, mutta tein sen just viime kuussa :)

   Delete

I'd love if you could leave me a comment on what you thought about this post :) Comments make every blogger happy :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...